person

Energinet

Karriär

Människor avgör

Våra medarbetare är vår främsta tillgång. Genom personliga relationer, professionalitet och en hög servicenivå skapar vi mervärde för våra kunder. Ömangruppen är ett expanderande företag och vi söker alltid engagerade och duktiga medarbetare som vill vara med på resan. Vår ambition är att både företaget och våra medarbetare ska växa och utvecklas. Våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med vårt arbete. Kundrelationer och kompetens spelar en central roll hos oss.Snabbinfo

 • 150 medarbetare
 • 30 orter
 • 30 år på marknaden
 • 5 teknikområden: ventilation, kyla, värme, energi och automation

Våra värderingar

Ömangruppen är ett värderingsstyrt företag. Våra värderingar skapar inte bara en gemenskap och vi-känsla, utan styr också hur vi arbetar i vardagen.

 • Personliga

  Vi tar ansvar både som individ och team. Vi arbetar med stort engagemang för att uppnå gemensamma mål.

 • Nytänkande

  Vi drivs av möjligheter till förbättring och utveckling. Vi är nytänkande inom teknik och erbjuder alltid den bästa lösningen.

 • Professionella

  Vi håller vad vi lovar och utför rätt saker i rätt tid, både externt och internt. Vi är tillgängliga och uppträder korrekt.

Träffa medarbetare

Här får du träffa några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba på Ömangruppen.

Vill du bli en i teamet på Ömangruppen?

Ömangruppen är ett expanderande företag. Vi söker alltid engagerade och duktiga kollegor som vill vara med på resan.  

Våra arbetsområden

Vi arbetar inom följande områden.

Teknik

 Servicetekniker
 Installationstekniker
Kyltekniker
 Energitekniker

Ledarskap

Serviceledare
Installationsledare
Servicechef
Installationschef
Verksamhetschef
Regionchef

Konsult

OVK-konsult
Energikonsult
Styr- och reglerkonsult
VVS-konsult

Administration

Ekonomi
HR
Försäljning
Marknadsföring

Fördelar och förmåner

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs med ditt jobb, både med arbetsuppgifterna och med kollegorna och organisationen i stort. Vi vill att du ska känna dig som en del av Ömangruppen, det personliga och trygga företaget. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg anställning med bra villkor och förmåner.


Introduktion för
nyanställda


Interna och externa utbildningar 

Kollektivavtal 

Friskvårdsbidrag

 • Arbetstidsförkortning

Ersättning vid föräldraledighet

Företagshälsovård och hälsokontroller

Kaffe, te och frukt på kontoret  

 • Rekryteringsbonus vid tips på kandidat för specialisttjänster

Hållbarhet i fokus

Ömangruppen har stort fokus på hållbarhet. Tillväxt måste vara hållbar på alla sätt. Därför arbetar vi med tre olika fokusområden där vi kan göra verklig skillnad och minimera de fotspår vi lämnar efter oss. Som medarbetare på Ömangruppen är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. 

Trainee och praktik

Om du är i början av din karriär som tekniker kan vi erbjuda en gedigen traineeutbildning. Utbildningen pågår i 12 månader och efter avslutad utbildning är målet att kunna erbjuda en tillsvidareanställning och fortsatt utveckling.

Samarbete med utbildningar

Det finns en stor efterfrågan på kunskap om energisystem i fastigheter. Kunskap om hur man skapar ett bra inomhusklimat samtidigt som man minskar energianvändningen kommer att bli allt viktigare i framtiden. Vi på Ömangruppen vill självklart bidra till att fler framtida kollegor utbildas och får den kompetens som efterfrågas av våra kunder. Därför samarbetar vi med olika utbildningsföretag och skolor i regionerna där vi är verksamma.